De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Midland’s tweede album heet “Let It Roll”

De titel van het langverwachte album is bekendgemaakt.

De muziek van Midland staat als een huis. En met hun muziek, gekoppeld aan de retro looks van Mark, Jess en Cameron, veroverde het drietal vanaf 2016 dan ook in sneltreinvaart de harten van menig countryfan.

Stormachtig begin

Midland - On The Rocks

Hun single “Drinkin’ Problem” werd meteen een grote hit en de band moest zich nog wat haasten om hun debuut LP “On The Rocks” (2017) te releasen op de golf van dat succes. Maar die haast had zeker geen negatieve invloed op het succes ervan. Ook de volgende singles vielen in de smaak en hun optredens in Amerika en Europa waren veelal uitverkocht. Zo ook in Paradiso Amsterdam op 5 maart 2018.

Vervolg met “Let It Roll”

En nu hebben de drie vrienden enkele details van hun aanstaande, tweede album vrijgegeven. De titel van dit album is “Let It Roll”, en de releasedatum staat gepland voor vrijdag 23 augustus aanstaande. Ruimschoots op tijd dus om de Nederlandse fans de songteksten te laten leren, zodat ze tijdens het concert van Midland op 10 december in de Melkweg uit volle borst kunnen meezingen.

Ondertussen kunnen we natuurlijk al enige tijd genieten van “Mr. Lonely”, de eerste single van dit album. Op dit moment vinden we die single terug op de 35e plaats in de Country Airplay hitlijst.

Een tracklist van het album is nog niet vrijgegeven, maar Mark, Jess en Cameron hebben al wel aangegeven dat de songs veelal geïnspireerd zijn op hun ervaringen tijdens het leven ‘on the road’.

Everything we’ve learned out on the road touring On the Rocks is all right here in this album. These songs are deeply personal and from the heart.
Mark Wystrach

Midland - Let It Roll

Het album wordt geproduceerd door de bekende tekstschrijvers en producers Dann Huff, Shane McAnally and Josh Osborn.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty