Midland naar Nederland

7 maart 2019 | Concerten | 0 Reacties

Het jaar 2019 eindigt goed. Zojuist is bekend geworden dat op dinsdag 10 december 2019 de drie vrienden van Midland optreden in de ‘Oude Zaal’ van de Melkweg in Amsterdam.

Door een medisch spoedgeval kan het concert helaas niet doorgaan. Het wordt verplaatst naar 2020. De nieuwe datum is 16 maart 2020, tickets blijven gewoon geldig.

Oude tijden herleven

Midland - Paradiso - 5 maart 2018
Midland – Paradiso – 5 maart 2018

Cameron, Jesse en Mark zullen er zeker het vuurtje opstoken, net als bij hun eerste optreden in Nederland vorig jaar. Toen werd de zaal op de eerste verdieping van Paradiso omgetoverd tot een rowdy bar ergens in hun home town Dripping Springs, Texas.

Hun mix van countrymuziek uit de jaren ’70 en ’80 slaat aan, en hun eerste studioalbum “On The Rocks” wordt dan ook alom geprezen.

Tickets en voorverkoop

De voorverkoop voor het concert begint op vrijdag 15 maart aanstaande om 10:00 uur, tickets kosten 21,85 euro. Dit is exclusief lidmaatschap, inclusief servicekosten.

  Bestel je tickets

Geniet hieronder van de clip van “Make A Little”. Deze geeft een mooi beeld van de energie van een Midland show. Deze wil je niet missen, trust us!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *