De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Midland naar Nederland

Het jaar 2019 eindigt goed!

Het jaar 2019 eindigt goed. Zojuist is bekend geworden dat op dinsdag 10 december 2019 de drie vrienden van Midland optreden in de ‘Oude Zaal’ van de Melkweg in Amsterdam.

Door een medisch spoedgeval kan het concert helaas niet doorgaan. Het wordt verplaatst naar 2020. De nieuwe datum is 16 maart 2020, tickets blijven gewoon geldig.

Oude tijden herleven

Midland - Paradiso - 5 maart 2018

Cameron, Jesse en Mark zullen er zeker het vuurtje opstoken, net als bij hun eerste optreden in Nederland vorig jaar. Toen werd de zaal op de eerste verdieping van Paradiso omgetoverd tot een rowdy bar ergens in hun home town Dripping Springs, Texas.

Hun mix van countrymuziek uit de jaren ’70 en ’80 slaat aan, en hun eerste studioalbum “On The Rocks” wordt dan ook alom geprezen.

Tickets en voorverkoop

De voorverkoop voor het concert begint op vrijdag 15 maart aanstaande om 10:00 uur, tickets kosten 21,85 euro. Dit is exclusief lidmaatschap, inclusief servicekosten.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Geniet hieronder van de clip van “Make A Little”. Deze geeft een mooi beeld van de energie van een Midland show. Deze wil je niet missen, trust us!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty