De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Meer huizen van (country)sterren te koop

Nederige stupljes... ;-)

Naast de ranch van Jason Aldean staan er momenteel nog meer huizen van (country)sterren te koop. Voor 250.000 dollar koop je het huis waar Blake Shelton is opgegroeid. Wil je in Kelly Clarkson’s mansion wonen, moet je iets meer neertellen…

De huidige bewoner heeft het huis waar Blake Shelton opgegroeid is te koop gezet. Het is dus je kans om in de voetsporen van de countryster te gaan (staan).

Jason Aldean - My Kinda Party

Of het toeval is of niet dat beide huizen van Jason Aldean en Kelly Clarkson te koop staan weten we niet, maar ze hebben natuurlijk wel een connectie samen. Niet alleen is Kelly Clarkson de schoondochter van countrylegende Reba McEntire, ze was in 2010 ook de duetpartner van Jason. Met het duet “Don’t You Wanna Stay” hadden beide artiesten een nummer 1 hit in de Billboard Hot Country Songs hitlijst.

Het nummer is oorspronkelijk afkomstig van Jason’s album “My Kinda Party” en werd later ook opgenomen op de ‘DeLuxe Edition’ van Kelly’s album “Stronger” uit 2011.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty