De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Marty Stuart met “Time Don’t Wait” bij ‘The Late Show’

Marty Stuart live.

Op 10 maart kwam het 18e studioalbum uit van Marty Stuart en zijn band ‘The Fabulous Superlatives’. De titel van het album is “Way Out West” en het staat weer bomvol met heerlijke countrymuziek in Marty’s kenmerkende stijl.

Wanneer je (nog) niet bekend bent met deze artiest, moet je zeker eens luisteren. Marty en zijn band combineren traditionele country met Rockabilly en Honky Tonk.

Om het album en zijn nieuwe single “Time Don’t Wait’ te promoten was hij te gast bij ‘The Late Show’ van Stephen Colbert. De bezoekers van de show en de kijkers thuis kregen zo een gezonde dosis eerlijke Honky Tonk voorgeschoteld. Bekijk het fragment hieronder.

Helaas staat de originele video niet meer online. Daarom als vervangen zijn optreden bij KEXP.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty