De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Mark Wills maakt comeback

Het kriebelt weer bij de zanger.

Eind jaren ’90 en begin jaren ’00 was hij een grote ster en scoorde hij diverse hits, daarna werd het echter stil rond Mark Wills. Maar nu plant hij een comeback met een nieuw album.

Opry Lidmaatschap

Mark Wills - 19 Somethin'

We vermoeden dat het niet zozeer onze Zondag Flix van afgelopen zondag was, maar eerder zijn recente lidmaatschap van de Grand Ole Opry waardoor Mark Wills besloten heeft zijn comeback te maken.

In december mocht Vince Gill hem uitnodigen in de ‘Opry’, hetgeen natuurlijk een hele eer is. Maar die eer verdient Mark zeker, want hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de countrymuziek.

Sinds januari van dit jaar is hij officieel lid van de Opry.

Old Skool

In een persverklaring geeft Mark aan dat hij met het album ‘teruggaat’ naar de tijd dat hij hits scoorde met “Jacob’s Ladder”, “I Do (Cherish You)” en het eerder vermelde “19 Somethin'”.

In de verklaring zit onverhuld ook een aanklacht tegen veel van de huidige countrymuziek. Deze doet, naar zijn mening, te weinig aan storytelling. Er worden volgens Mark te weinig goede verhalen verteld.

I think the people that loved the music that we made in the late ’90s and early 2000s are really going to be happy with the new music that we’re making now. We’re going to do some of the things that ’90s and early 2000s country is so revered for, and that’s telling great stories. We haven’t done that in our genre for a little while.
Mark Wills

Volgens Mark zullen zijn fans van destijds ook zijn nieuwe werk waarderen. Hij houdt het traditioneel, maar omarmt op zijn nieuw plaat wel de nieuwe productiestijlen.

Aftellen

Op dit moment werkt Mark hard aan nieuw materiaal. Over het fysieke album is verder dus nog niet veel bekend. Niet alleen ontbreekt een tracklist en een afbeelding van de albumhoes, zelfs is er nog geen releasedatum bekendgemaakt.

Zijn fans kunnen dus voorlopig niets anders doen dan geduld hebben en aftellen. Al weten we dus nog niet naar welke datum…


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty