Mark Blomsteel releaset nieuwe single

17 juni 2017 | Albums, Nieuws | 0 Reacties

Mark Blomsteel, de ‘Dutchboy’ in Nashville, heeft in aanloop naar de release van zijn nieuwe album “#Dutchboy” op 9 juni een tweede single uitgebracht.

Na “Contagious” is gekozen voor het nummer “Crazy Come Crazy Go”, een aanstekelijk en zomers deuntje dat makkelijk blijft hangen. Sessiemuzikanten op deze track zijn o.a. Chris Leuzinger (Garth Brooks), Jimmie Lee Sloas en Greg Morrow. 

Crazy Come Crazy Go, crazy video

Mark Blomsteel - Crazy Come Crazy Go

“Crazy Come Crazy Go” is geschreven door John D’Agostino en Jason Eustice en ter ondersteuning heeft Mark een ‘crazy video’ opgenomen. In deze videoclip maakt hij gebruik van de populaire social media app Snapchat. Beter gezegd, van de vele soorten filters die deze app biedt en waarmee je de gekste effecten kunt gebruiken.

Het resultaat is inderdaad een ‘crazy clip’. Bekijk hem onderaan dit artikel. Daar vind je ook een link naar het nummer op Spotify.

Dutchboy

Zoals vermeld is Dutchboy niet alleen Mark’s bijnaam in Nashville. Het is tevens de titel van zijn nieuwe album dat later dit jaar uitkomt. Het wordt Mark’s derde studioalbum na “Mark Blomsteel” uit 2012 en “Crank It” uit 2014.

Aan #Dutchboy werkten enkele grote namen uit de industrie mee. Het productieteam bestaat naast Mark’s producer Fred Vail (de voormalige producer van The Beach Boys), uit mensen die meegewerkt hebben aan albums van onder andere Freddie Mercury, Tom Petty en Pat Benatar. Hij weet zich dus omringd en gesteund door bekende namen in Nashville

Wanneer “#Dutchboy” uitkomt is vooralsnog niet bekend.

  Stream 'Crazy Come Crazy Go'

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *