De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Maren Morris is haar eigen heldin

En waarom niet, ze schopt het in korte tijd erg ver.

Met haar debuutsingle “My Church” veroverde ze meteen de harten van countryfans wereldwijd. In dat nummer is het niet alleen de songtekst die tot de verbeelding spreekt, ook haar stemgeluid en de manier waarop ze daarmee de lyrics kracht bijzet, is onderdeel van het succes.

Dat stemgeluid viel Dierks Bentley ook al op. Toen hij een vrouwelijke stem zocht voor zijn duet “I’ll Be The Moon”, dacht hij meteen aan Maren. Een sms’je werd verstuurd aan de kleine zangeres, maar die had Dierks’ nummer (nog) niet. Even was er twijfel over de echtheid van het bericht, maar gelukkig voor Dierks, Maren én ons, besloot ze te antwoorden. Het resultaat mag er zijn en staat op Dierks laatste studioalbum “Black“.

Maren Morris - Hero

Morgen wordt een spannende dag voor Maren Morris, want dan verschijnt haar debuutalbum “Hero”. Ze is ‘co-writer’ van alle elf nummers op het album, en mede hierdoor is het een erg persoonlijk album geworden. De nummers vertellen de verhalen van haar ‘volwassen’ worden.

De albumtitel is geen titel van een nummer op het album, maar komt uit de songtekst van het nummer “I Wish I Was”. Het refrein van dat nummer bevat de regel “I’m Not The Hero In This Story”. Dit lied schreef ik nadat ik een relatie had beëindigd. Ik was toen de ‘bad guy’, maar ondertussen heb ik een lange reis achter de rug en ben ik mijn eigen heldin geworden. Dit album bevat momenten en gebeurtenissen van deze reis. Maren Morris


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty