De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Maddie & Tae releasen videoclip van “Friends Don’t”

De dames hebben iets nieuws voor hun fans.

Het was de laatste tijd wat rustiger rondom het duo Maddie & Tae. Maar met de release van “Friends Don’t” in april van dit jaar kwam daaraan een einde.

Enkele dagen geleden brachten Maddie Marlow en Taylor Dye ook een mooie videoclip bij deze single uit. En er is nog meer goed nieuws, want de vriendinnen hebben bepaald niet stilgezeten.

Friends Don’t

Deze single is namelijk de eerste van hun tweede studioalbum. Naar verwachting verschijnt dit album later dit jaar. En als deze track representatief is voor hun nieuwe werk, dan kunnen wij niet wachten tot die schijf uitkomt.

Er zijn verder nog geen details over het nieuwe album bekend. Het debuutalbum “Start Here” dateert uit 2014 en leverde met “Girl In A Country Song” en “Fly” een tweetal mooie hits op. Ze hopen dat succes met hun nieuwe album natuurlijk te overtreffen.

Sexy videoclip

In de sexy videoclip van “Friends Don’t” zien we de vriendinnen flirten met enkele mannen. Ze verkennen of er een échte gemeenschappelijke interesse in elkaar is, omdat ze weten dat mannen meestal soms andere bedoelingen hebben.

Maddie & Tae - Friends Don't (single)

Deze track gaat over de ‘push-pull energie’ en bijbehorende onzekerheid die je voelt aan het begin van een relatie. Zoveel vragen die hopelijk in de eerste weken/maanden positief beantwoord gaan worden: “Is dit gewoon een vriend, of kan het uitgroeien tot meer?”, “Is dit de ware?”, “Voelt hij/zij hetzelfde als ik?” enzovoort.

We both got to do a little acting and play out separate storylines with a love interest. It was pretty outside of the box for us to act, so we just tried to have fun with it. Maddie & Tae

En de dames hebben lol gehad, dat stralen ze in de mooie videoclip zeker uit. Druk op play hieronder om de clip te starten.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty