Op vrijdag 17 augustus aanstaande verschijnt het derde studioalbum van Cole Swindell. “All Of It” bevat twaalf nieuwe tracks, waaronder zijn huidige single “Break Up In The End”.

Top songwriters

Cole begon zijn carrière in Nashville als songwriter. Hij is verantwoordelijk voor enkele hits van Luke Bryan en Thomas Rhett. Ook voor “All Of It” heeft hij natuurlijk aan enkele tracks (mee)geschreven.

Andere namen die we bij de credits tegenkomen zijn Ashley Gorey, Ross Copperman, Ben Hayslip en Jesse Frasure. Ook niet de minste, dus dat belooft weer veel goeds voor het nieuwe album.

Hoog gespannen verwachtingen

Mede door de bovenstaande lijst namen en de positieve reacties van de fans op “Break Up In The End”, zijn de verwachtingen hooggespannen.

Cole Swindell - You Should Be Here
You Should Be Here

Ook de commerciële lat ligt hoog voor de opvolger van “You Should be Here”. Dat laatste album was met de titeltrack, “Flatliner” en “Middle Of A Memory” goed voor maar liefst drie nummer 1 hits.

Cole heeft zich dus de tijd gegund om net zo lang aan de tracks en productie te schaven tot het goed was. De fans hebben daarom wat langer moeten wachten, iets dat hij beloond heeft door alvast enkele tracks te releasen.

I have been so excited about releasing the music for my third album, and my fans have been so patient with me while I took the time needed to make it right that I had to give them something. They are the ones who got me here to this important third album, and I felt they deserve to be the first ones to get a taste of the new music so we have been quietly releasing a few of the songs every few weeks for them.

— Cole Swindell

Tracklist en albumhoes

Hieronder de volledige tracklist. Bovenaan dit artikel zie je een uitsnede van de albumhoes. Wanneer je hieronder op de afbeelding klikt, kun je de albumhoes in zijn geheel bekijken.

tracklist
All Of It - Cole Swindell
klik om de albumhoes te vergroten

All Of It

Cole Swindell

1
Love You Too Late
2
All Of It
3
Somebody’s Been Drinkin’
4
Sounded Good Last Night
5
Break Up In The End
6
I’ll Be Your Small Town
7
The Ones Who Got Me Here
8
20 In A Chevy
9
Reason To Drink
10
Her
11
Both Sides Of The Mississippi
12
Dad’s Old Number

  Google Play

Love You Too Late

“Love You Too Late” is één van de tracks die Cole gedeeld heeft met zijn fans. Druk op play hieronder om de ‘conceptvideo’ te bekijken en een extra voorproefje van het nieuwe album te krijgen.

Wat vind je ervan? Onderaan deze pagina kun je je reactie achterlaten…