Alles wat Luke Combs op dit moment aanraakt of produceert lijkt in goud te veranderen. Zijn debuut LP “This One’s For You” dateert al uit 2017, maar het blijft maar hits produceren.

En niet alleen hits, ook records. Onlangs was Luke de eerste artiest die meerdere weken alle vijf Billboard country hitlijsten aanvoerde, en hij is ook de eerste countryster die zijn eerste vijf releases op nummer 1 van de hitlijsten parkeert.

Een tussentijds compomis

Dit betekent dat zijn fans steeds luider om nieuw materiaal roepen, maar door de successen en het doorlopende tourschema is Luke nog niet zover dat hij al een vervolgalbum kan uitbrengen. Hij wil echter zijn vele fans wereldwijd niet teleurstellen, dus komt hij met een leuk ‘compromis’.

The Prequel

Op vrijdag 7 juni brengt hij een tussentijdse EP uit. Deze krijgt de titel “The Prequel“, hetgeen de voorloper betekent. Letterlijk dus een voorproefje van een nieuw album.

Alle vijf tracks zijn (mede) door Luke zelf geschreven. Op dit moment kunnen we al luisteren naar de openingstrack “Beer Never Broke My Heart”, deze vinden we rond de vijftiende stek terug in de Country Airplay lijst.

Hieronder de complete tracklist van de EP.

tracklist
The Prequel - Luke Combs
klik om de albumhoes te vergroten

The Prequel

Luke Combs

1
Beer Never Broke My Heart
2
Refrigerator Door
3
Even Though I’m Leaving
4
Lovin’ On You
5
Moon Over Mexico

Tip: Benieuwd naar welke albums er binnenkort nog meer verschijnen? We’ve got you covered! šŸ™‚ Check ons handige overzicht van aanstaande albumreleases