De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Luke Combs komt naar de Melkweg

Als een komeet kwam hij op, en als een komeet zo snel komt hij naar Nederland.

Luke Combs behoort tot het selecte groepje muzikanten dat in Nashville relatief snel voet aan de grond krijgt. Na zijn aankomst in ‘Music City‘ duurt het niet lang voordat hij met zijn eerste single als een razende storm de radiozenders en hitlijsten binnendendert.

Hurricane

Die eerste single is natuurlijk “Hurricane” van zijn tweede EP “This One’s For You“. Het is favoriet van vele countryfans en wordt veel aangevraagd op de radiozenders. De energie van het nummer en de opbouw van de songteksten vallen op. De meezinger voert enige tijd de ‘Country Airplay’ hitlijst aan en wordt ook in de ‘Hot Country Songs’ lijst een Top 3 hit.

Europese toernee

Hij staat op de affiches van het Country 2 Country festival in maart, maar zijn populariteit is zo groot geworden dat hij in oktober 2018 terugkeert naar het Verenigd Koninkrijk voor enkele shows. En gelukkig voor de fans in De Lage Landen, komt hij ook naar Nederland.

Op woensdag 10 oktober treedt hij op in de ‘Oude Zaal’ van de Melkweg in Amsterdam. Het concert begint om 19:30 uur. De voorverkoop start op vrijdag 9 maart, kaartjes kosten € 22,70 (inclusief servicekosten, exclusief lidmaatschap en eventuele bijkomende kosten).

Tickets

Hieronder alvast een tweetal clips van Luke. Natuurlijk “Hurricane”, de hit die zijn doorbraak betekende, maar ook een akoestische versie van “One Number Away”.

“Hurricane”


“One Number Away”Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty