De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Luke Combs en Darius Rucker headliners van Country 2 Country NL

De tweede editie, dit keer verspreid over twee dagen!

Zo’n 3.500 bezoekers gingen vorig jaar door de poorten van AFAS Live voor C2C. Na dit succesvolle evenement wordt de tweede Nederlandse Editie van Country 2 Country uitgebreid naar twee dagen. Dat betekent twee headliners, en niemand minder dan Darius Rucker en Luke Combs gaan die taak in 2020 vervullen.

C2C Amsterdam

Darius Rucker en Luke Combs

Met deze twee namen heeft de organisatie twee absolute toppers binnengehaald. Beiden hebben al eerder in Nederland opgetreden. Ze weten uit eerste hand hoe enthousiast de Nederlandse en Belgische countryfans zijn.

Op zaterdag 7 maart is Luke de afsluiter. Het concert van Luke Combs in de Melkweg in 2018 was fenomenaal, en met nieuw materiaal – zijn nieuwe album “What You See Is What You Get” verschijnt 8 november aanstaande – en oude hits verwachten we van hem wederom vuurwerk!

Luke Combs - Melkweg - 10 okt 2018

Recentelijk werd hij toegelaten tot het selecte gezelschap van de Grand Ole Opry. Vroeg, maar gezien zijn enorme bijdrage aan, en impact op countrymuziek niet verwonderlijk. Een fenomeen!

Op zondag sluit Darius niet alleen de avond af, na zijn concert zit de 2020 editie er al weer op.

Darius Rucker - Paradiso - 30 okt. 2018

Ongetwijfeld wordt ook dit een optreden om nooit te vergeten. De show van Darius is altijd een feestje. Hopelijk is het geluid wel beter dan bij zijn meest recente optreden in Paradiso in 2018. Daar was het helaas ‘too much, too loud’. Zijn mooie, zwoele stem kwam daardoor veel te weinig tot zijn recht.

Mooi randprogramma, goede support-acts

Ook de support-acts zijn mooie, interessante acts. Een deel van deze groep hebben we al eerder op het podium aan het werk kunnen zien. Voor anderen is het hun Nederlandse en Amsterdamse debuut.

Lindsay Ell, Charles Esten, The Cadillac Three, Eric Paslay en Tenille Townes behoren tot die eerste groep. Met artiesten als Runaway June, Brett Young, Abby Anderson maken we voor de eerste keer kennis.

Abby Anderson, Eric Paslay en Tenille Townes treden zondag tijdens het festival op in het ‘Introducing Nashville’ format, een intiemere singer-songwriter round. Hieronder de affiches van de twee festivaldagen. Maar binnenkort worden nog meer namen bekendgemaakt.

Voorverkoop en ticketprijzen

De voorverkoop voor C2C Amsterdam 2020 start op vrijdag 25 oktober aanstaande om 11 uur ’s morgens. Kaarten worden verkocht via Ticketmaster, je kunt onderstaande link gebruiken om naar de sale te gaan.

Tickets komen in twee varianten: een dagticket kost 61,60 euro en voor een weekendticket betaal je 115 euro°.

Bestel hier tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Officiële Country 2 Country NL website Instagram


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty