De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Luke Bryan’s vergissing

Country betekent niet altijd country...

Op 19 mei was Luke Bryan te gast in de populaire Amerikaanse TV show ‘Ellen‘, van Ellen Degeneres. Hij was onder andere uitgenodigd om deel te nemen aan het spel ‘Know Your Country’ met als tegenstander de vijfjarige Macey Hensley.

Luke is natuurlijk een expert als het gaat om country, maar tijdens dit optreden werd pijnlijk duidelijk dat hij zich enigszins vergist had. Check de video!

De quiz ‘Know Your Country’ heeft namelijk helemaal geen raakvlak met countrymuziek, maar test de kennis van de Verenigde Staten. Met name de presidenten en geschiedenis van Amerika komen er aan bod.

Om het nog erger te maken voor Luke, blijkt dat Macey een expert is op dit gebied. In snel tempo geeft ze – de juiste – antwoorden op de door Ellen gestelde vragen.

Wat is de tweede naam van President ‘X’, wie was de jongste President ooit, enzovoort. Ze maakt gehakt van Luke en wint overtuigend. Luke ziet het allemaal gelaten aan en samen hebben ze een hoop lol. En Macey had natuurlijk de dag van haar leven!


Het is niet de eerste keer dat Luke een kind de dag van zijn leven geeft. Tijdens een recent optreden in South Dakota spotte Luke de achtjarige Riley Svanda. Hij stond vooraan met een groot spandoek waarop hij geschreven had: ‘Can I Sing With You’?

Luke trok de jongen op het podium en zong een deel van een nummer samen met hem. Stralend verklaarde Riley na de show dat als hij later een grote bekende countryster wordt, hij zijn carrière aan Luke Bryan te danken heeft.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty