De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Luke Bryan verbreekt eigen record

Luke Bryan verbreekt record na record, fast!

Luke Bryan presenteerde afgelopen zondag samen met Dierks Bentley de 52e ACM Awardshow in Las Vegas. Tussen de presentatietaken door vond hij ook nog tijd om live op het podium zijn single “Fast” te spelen. Met dit nummer zet Luke nu een nieuw record in de boeken.

Kill The Lights

Luke Bryan - Kill The Lights

“Fast” is komende week de nummer 1 in de Country Airplay hitlijst van Billboard. Het is het zesde nummer van zijn “Kill The Lights” album dat die lijst aanvoert, een absoluut record in het countrymuziek genre. Eerder bezette hij de toppositie met de nummers “Kick The Dust Up”, “Strip It Down“, “Home Alone Tonight”, “Huntin’, Fishin’ And Lovin’ Every Day” en “Move“.

Hij is daarmee de eerste countryartiest in de nu 27 jarige-geschiedenis van de Billboard Country Airplay chart, die zes nummer 1 hits van één album scoort.

Crash My Party

Maar niemand wordt teleurgesteld met het verliezen van dit record, want Luke had dit al enige tijd in handen. Zijn vierde studioalbum “Crash My Party” uit 2013 was goed voor vijf nummer 1 hits. Naast de titeltrack stond hij op 1 met “Drink A Beer”, “Play It Again”, “Roller Coaster” en. “I See You”.

De lat voor de opvolger van “Kill The Lights” komt zo wel heel hoog te liggen.

Fast

“Fast” is een mooi, ingetogen nummer. De song verhaalt over hoe snel het leven voorbij gaat. Dat je maar beter van ieder moment kan genieten, het kan voorbij zijn voor je het weet. In de clip komen snapshots uit Luke’s eigen leven voorbij en niet alleen van zijn muziekcarrière. Bekijk hem hieronder.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty