De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Luke Bryan start ‘eigen’ record label

Luke Bryan is een druk baasje.

Naast zijn eigen carrière als artiest, is hij ook jurylid bij ‘American Idol’. En onder de verzamelnaam ’32 Bridge’ heeft hij een kledinglijn en een eigen restaurant/bar/club aan Broadway in Nashville.

Toch denkt hij nog tijd te hebben voor nóg een onderneming…

32 Bridge Entertainment

Met al zijn ervaring, kennis en succes wil Luke Bryan graag iets terug doen voor beginnende artiesten. En een record label is natuurlijk dé manier om die artiesten op weg te helpen.

32 Bridge

Natuurlijk valt ook dit nieuwe label onder de 32 Bridge groep. De naam van zijn platenlabel is voluit 32 Bridge Entertainment, maar het valt onder de paraplu van Universal Music Group Nashville. Hier is Luke zelf onder contract en hij mag nu dus aanstormende talenten gaan scouten en begeleiden.

32 Bridge

De verzamelnaam 32 Bridge is een verwijzing naar de brug over de Flint river in de staat Georgia, vlakbij de plaats waar Luke opgegroeid is. Hier liggen de mooiste jeugdherinneringen van Luke, spelend en vissend met vriendjes en familie.

Deze brug, de Flint river en de nabijgelegen Muckalee Creek komen dan ook veelvuldig voor in zijn songs.

Eerste artiest al gecontracteerd

Luke laat er geen gras over groeien. Hij heeft de eerste artiest van zijn label al meteen gestrikt. De upcoming artist Jon Langston, ook uit Georgia, heeft een contract ‘gekregen’ en mag vanaf nu Luke zijn mentor/coach noemen. Jon’s officiële debuutsingle “When It Comes To Loving You” brengt hij dan ook bij 32 Bridge Entertainment uit.

The ability to start a record label thru my record label is such a dream come true for me. It allows me to see an artist like Jon Langston, trust my heart and sign him. Luke Bryan

Als bonus heeft Luke hem toegevoegd aan zijn ‘2018 Farm Tour’. Hierdoor gaan dit jaar nóg meer mensen kennis maken met de persoon en de muziek van Jon Langston.

Jon Langston

Jon Langston

Jon Langston timmert al enige tijd aan de weg en heeft met zijn muziek al een behoorlijke fan base opgebouwd (meer dan 86.000 volgers op Facebook). Hij bracht tot op heden drie albums en enkele singles in eigen beheer uit, maar weet zich nu dus verzekerd van de steun van een serieus label.

Via onderstaande links kun je kennismaken met (de muziek van) Jon Langston.

Website Spotify Apple Music


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty