De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Ook Luke Bryan opent bar in Nashville [update]

Voortaan kun je - in Nashville, dat dan weer wel - een biertje drinken bij Luke Bryan.

De geruchten werden de laatste dagen steeds sterker, Luke Bryan zou zijn naam geven aan een nieuw te openen bar op Broadway in Nashville. En ze zijn waar, want gisteren verscheen er een persbericht met de details.

Op de website van de locatie staat nu zelfs vermeld ‘opening soon’ hetgeen gelezen moet worden als ‘nog deze maand’…

32 Bridge Food + Drink

Luke Bryan's 32 Bridge Food + Drink

De titel van het gebouw op de kruising van Broadway en 3rd Avenue in Lower Nashville wordt ‘Luke’s 32 Bridge Food + Drink’. Het krijgt acht verschillende bars, een rooftop bar, twee restaurants en vier podiums. Hier kunnen de bezoekers dus genieten van een doorlopend aanbod van live entertainment, dat ze kunnen combineren met een hapje en een drankje.

’32 Bridge’ is een verwijzing naar één van Luke’s favoriete hangouts uit zijn jeugd: de brug op Route 32 in Lee Couny, Georgia. Het is ook de naam van een exclusieve kledinglijn die Luke in Amerika via de winkels van Cabelas verkoopt.

Tussen de sterren

Op muzikaal gebied behoort Luke al geruime tijd tot de allergrootste artiesten, hij heeft sinds zijn doorbraak met “All My Friends Say” nog talloze grote hits gescoord. Met de opening van ‘Luke’s 32 Bridge Food + Drink’ begeeft hij zich ook op Broadway onder de grote namen.

Langs deze hoofdslagader van Nashville vinden we ook de bars en/of restaurants van sterren als Dierks Bentley, Jimmy Buffett, Alan Jackson, Blake Shelton, Florida Georgia Line en Jason Aldean.

Speciale cocktails en Southern comfort food

Ben je een echte fan van Luke Bryan, dan mag je de ‘signature cocktails’ natuurlijk niet missen. Je hebt de keuze uit:

  • ‘Play It Again’
  • ‘Backstage’
  • ‘Luke’s Old Fashioned’

Bij de restaurants heb je de keuze uit Sushi, dat wordt geserveerd bij de rooftop bar, of ‘finger lickin’ Southern comfort food’. Denk hierbij aan Pulled Pork met Kettle BBQ Chips, zalmsalade, Nashville Hot Chicken en de enige echte Luke’s Elk Burger with Red Dragon Cheese.

Houd voor updates en meer informatie de officiële website in de gaten.

Website

Luke Bryan's 32 Bridge Food + Drink

En hij is geopend

Via Instagram heeft Luke Bryan zijn nieuwe bar geopend en zijn fans uitgenodigd een kijkje te komen nemen…  


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty