De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Luke Bryan over ‘Kill The Lights’

Luke vertelt over zijn meest recente album.

Begin juli werd de tracklijst bekend gemaakt en een week geleden was het dan zover: “Kill The Lights” werd gereleased. Het is het nieuwe album van Luke Bryan, de opvolger van het zeer succesvolle album “Crash My Party”.

“Kick The Dust Up”, de eerste single van het nieuwe album, heeft ondertussen de nummer één positie in onder andere de ‘Hot Country Songs’, ‘Country Airplay’ en ‘Canada Country’ hitlijsten bereikt. De tweede single “Strip It Down” is ondertussen ook uit en krijgt al behoorlijk wat airplay en media-aandacht.

Nummer vier en nummer elf van het album zijn opmerkelijke liedjes, althans voor een Luke Bryan album. “Home Alone Tonight”, nummer 4 van het album, is een duet met Karen Fairchild van Little Big Town. Het is het eerste duet dat Luke Bryan op een studioalbum zet.

Luke Bryan - "Kill The Lights"

Het elfde nummer is een liefdeslied. Luke schreef “To The Moon And Back” speciaal voor zijn vrouw Caroline. Het krijgt des te meer betekenis na de drie scheidingen die in de countrywereld insloegen als een bom. Naast Miranda en Blake, maakten ook Jake Owen en Reba McEntire bekend te gaan scheiden.

Luke heeft een video uitgebracht op zijn VEVO kanaal, waarin hij spreekt over het nieuwe album en enkele nummers. Ook krijgt je een klein (audio) voorproefje van enkele nummers. Het is niet alleen maar een saai interview tegen een grijs decor, voor de Luke Bryan fan zijn er natuurlijk ook mooie (live) beelden van hem ‘on the move’ 😉Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty