De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Luister naar de nieuwe track van Parmalee

En ja, dat mag ook op een dinsdag. ;-)

Hun fans moesten er lang op wachten, maar het is eindelijk zo ver. Parmalee heeft nieuw materiaal uitgebracht. Nog geen nieuw album, daarop moeten we nog even wachten, maar een nieuwe single: “Sunday Morning”. Beluister hem hieronder.

Nieuw album

Vanaf wanneer de opvolger van “Feels Like Carolina” (2013) verkrijgbaar is, is nog niet bekend. De bandleden hebben laten doorschemeren dat ze het pas releasen als ze er 100 procent tevreden over zijn.

Wel zijn er geluiden dat het album nagenoeg af is, maar dat er nog één nummer moet worden opgenomen en geproduceerd. Het zou dan gaan om een nummer dat hen op het laatste moment aangeboden werd, of om een nummer dat ze zelf schreven. Maar het zou zo goed zijn, dat de band het er per se op wil hebben.

Sunday Morning

Parmalee - Sunday Morning

Het nieuwe nummer is de eerste van het nieuwe album en heeft als titel “Sunday Morning”. Het gaat over het vinden van en blijven bij die ene speciale persoon waarbij je je helemaal op je gemak voelt.

Het werd geschreven door Matt Thomas, de lead zanger van de band, Ross Copperman en Josh Osborne.

When I’m lost on a Saturday night
Baby, you save me
Just like Sunday morningCaught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty