De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Luister naar “Millionaire”, de eerste single van Chris Stapleton’s nieuwe album

We hebben de audio van de nieuwe single van de maestro.

Na de aankondiging van de release van deel twee van de “From A Room” albums eerder deze maand, heeft Chris Stapleton nu ook de eerste single van dit album vrijgegeven. Het is wederom een prachtig nummer en een erg lekkere teaser die de gespannen verwachtingen bij zijn vele fans zeker vergroot.

Millionaire

De focus van deze track ligt op Chris’s kenmerkende stem en de mooie harmonieën van zijn vrouw Morgane. Maar de mooie inkleuring door zijn band maakt ook dit nummer weer tot een juweeltje.

Het onderwerp is, anders dan de titel misschien doet vermoeden, niet materiële rijkdom. Nee, volgens deze door Kevin Welch geschreven track ben je ook miljonair als je zoveel liefde en warmte bezit dat je in staat bent het uit te delen.

Love is more precious than gold
Can’t be bought, and it can’t be sold,
I’ve got love, enough to spare
That’d make me a millionaire.

Druk op play hieronder om te luisteren naar “Millionaire”.

Chris Stapleton - "Millionaire"

From A Room, Volume 2

“From A Room, Volume 1” verscheen op 5 mei van dit jaar en werd erg succesvol. Lange tijd vertoefde Chris met zowel dit album als het eerder verschenen “Traveller” in de Top 5 van de ‘Top Country Albums’ hitlijst van Billboard.

De aankondiging van ‘Volume 1’ riep natuurlijk bij de pers meteen de vraag op wanneer ‘Volume 2’ zou verschijnen. Het antwoord van Chris daarop was simpel: “Nog dit jaar”. En hij houdt woord, want “From A Room, Volume 2” komt op 1 december uit. We moeten dus nog even geduld hebben.

Op het album staan negen tracks, waarvan Chris er aan zeven meeschreef. De volledige tracklist ziet er als volgt uit:

From A Room, Volume 2 - Chris Stapleton

  1. Millionaire
  2. Hard Livin’
  3. Scarerow In The Garden
  4. Nobody’s Lonely Tonight
  5. Tryin’ To Untangle My Mind
  6. A Simple Song
  7. Midnight Train To Memphis
  8. Drunkard’s Prayer
  9. Friendship

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty