De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

“Losing Sleep” van Chris Young verschijnt 20 oktober

De tijd van slapeloze nachten is voorbij.

Chris Young sprak gisteren in een facebook chat over de releasedatum en andere details van zijn nieuwe album “Losing Sleep”. Het is zijn zesde studioalbum en de release staat gepland voor vrijdag 20 oktober.

Losing sleep

Losing Sleep is het vervolg op zijn succesvolle album “I’m Comin’ Over” uit 2015. Dat album leverde met “Think Of You” (duet met Cassadee Pope), “Sober Saturday Night” (duet met Vince Gill) en de titelsong drie nummer 1 hits op.

Het nieuwe album bevat zowel traditionele als meer progressieve countrysongs. Dit komt niet geheel als een verrassing. Eerder al konden we melden dat ook de wereldberoemde Nederlandse DJ Tiësto bij de totstandkoming van het album betrokken was.

Chris claimt songwriting credits op alle nummers, maar wie de andere songwriters zijn is nog niet bekend. Ook wilde Chris niet zeggen of er ook op dit album weer samenwerkingen met andere artiesten staan.

Where I Go When I Drink

Tijdens de chat debuteerde Chris zijn nieuwe song “Where I Go When I Drink”, een mooie ballad waarin Chris zijn vocale kwaliteiten demonstreert. Hieronder de volledige tracklist van het nieuwe album.

  1. Losing Sleep
  2. Hangin’ On
  3. Holiday
  4. Radio And The Rain
  5. Where I Go When I Drink
  6. She’s Got A Way
  7. Leave Me Wanting More
  8. Trouble Looking
  9. Woke Up Like This
  10. Blacked Out

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty