De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Logan Mize naar Q-Factory

Ook Logan Mize maakt de oversteek naar Nederland.

Na Lindsay Ell heeft ook Logan Mize besloten dit jaar voor een tweede keer terug te keren op een Nederlands Podium. Daar waar we tijdens het C2C festival in Amsterdam nog slechts kort van zijn muziek konden genieten, vult hij in november een hele avond.

Q-Factory, 1 november

En hopelijk ook de hele zaal! Op vrijdag 1 november staat Logan met zijn ‘Better Off Gone Tour’ op het podium van de coole Q-Factory in Amsterdam. Dit is voor de meeste countryfans een nog onbekende locatie, maar zeker één die de moeite waard is en steeds meer een concurrent wordt van de Melkweg en Paradiso.

Q-Factory Amsterdam logo

De bereikbaarheid is er beter en de beschikbare zalen zijn vergelijkbaar qua grootte. Een bijkomend voordeel voor countryfans die van ver komen is dat de Q-Factory over een gezellig café beschikt waar ze lekkere drankjes en hapjes serveren.

Ook het duo Thompson Square koos de Q-Factory als locatie van hun concert in Nederland op 2 september aanstaande.

Voorprogramma, tickets & voorverkoop

Over een eventueel voorprogramma is op dit moment nog niets bekend. De deuren openen om 20:00 uur, het concert start een half uur later.

Tickets voor dit concert koop je voor 14,37 euro° per stuk. De voorverkoop start 24 mei aanstaande om 11:00 uur.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Logan Mize

Logan Mize’s levensverhaal kent meer wendingen dan de landelijke backroads in Kansas waar hij opgroeide. Maar voor sommigen is dat hét ingredient om tot de mooiste songs te komen. Zo ook voor Logan: Hij schreef over zijn leven in de stad, Justin Timberlake die een fan bleek te zijn, het rijden in een vrachtwagen en uitverkochte zalen zonder een label achter hem te hebben staan.

Logan Mize - Come Back Road

Zijn laatst uitgebrachte album ‘Come Back Road’ is inmiddels alweer twee jaar oud, maar mag nog zeker niet vergeten worden. Zoals Logan zelf zegt: “Dit album heeft een eigentijdse sfeer, maar klinkt ietwat Midwestern”.

De eerste single van deze plaat, genaamd  ‘It Ain’t Always Pretty’, mag met meer dan 37 miljoen streams op Spotify een groot succes genoemd worden. In mei 2019 bracht Mize zijn meest recente werk uit, genaamd ‘From the Vault’, een EP bestaande uit vijf nummers.

Website Spotify Youtube

Better Off Gone

Hieronder kun je – als voorproefje – luisteren en kijken naar de videoclip van “Better Off Gone”, zijn meest recente single.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty