Little Big Town werkt aan nieuwe album, releaset eerste single

Nieuwe muziek van LBT.

De vierkoppige formatie Little Big Town heeft een nieuwe single uitgebracht en tegelijkertijd hun volgende album en ondersteunende tournee aangekondigd.

“Over Drinking”

De titel van de nieuwe single is “Over Drinking”, het is de eerste release van hun nieuwe album. Klik hieronder op play om naar de song te luisteren terwijl je verder leest.

Little Big Town - "Over Drinking"

Deze song is geschreven door Jesse Frasure, Cary Barlowe, Hillary Lindsey, Ashley Gorley en Steph Jones. LBT wil de fans met dit nummer opwarmen voor de release van hun nieuwe album en hoopt natuurlijk dat dit – na “Better Man” van het album “The Breaker“ – hun volgende nummer 1 hit wordt.

“Nightfall”

Karen Fairchild, Kimberly Schlapman, Phillip Sweet en Jimi Westbrook geven hun nieuwe album de title “Nightfall”. We moeten nog wel even wachten op het album, de release is gepland voor vrijdag 17 januari 2020.

Little Big Town - Nightfall

Het wordt het negende studioalbum van de supergroep. De tracklist kunnen we helaas nog niet vermelden, deze is nog niet bekend.

The Nightfall Tour

De dag voor de release trappen ze de ondersteunende tournee af in New York, waarna ze kris-kras door Amerika reizen met hun show. De optredens vinden niet plaats in grote arena’s, maar in kleine(re) theaters. Als support-act voor deze shows hebben ze Caitlyn Smith ingeschakeld.

In totaal zijn nu 34 optredens gepland, de laatste op 2 mei in Denver (Colorado). Of ze nog naar Europa komen is op dit moment niet bekend. Deelname aan C2C in 2020 lijkt in ieder geval onwaarschijnlijk, want dat staat hun tourschema niet toe.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty