De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Little Big Town krijgt ster op Music City Walk Of Fame

Het viertal verwerft eeuwige roem in Nashville.

De laatste maanden hield Little Big Town residency in het beroemde Ryman Auditorium in Nashville. Dit betekent dat de artiest of band er meerdere optredens geeft over enkele maanden verspreid. Feitelijk was Little Big Town dus even de ‘huisband’ van het Ryman Auditorium.

De optredens waren een groot succes, uitverkochte zalen en dus veel ‘Happy People’. Music City wilde graag wat terugdoen en gezien hun staat van dienst was het uitdelen van een stukje van de ‘Walk Of Fame’ een vanzelfsprekende keuze. En bovendien ook erg verdiend.

Hieronder de beelden van het moment dat Karen Fairchild, Kimberly Schlapman, Phillip Sweet en Jimi Westbrook het goede nieuws hoorden. De onthulling van de ster staat gepland voor 14 september en is open voor het publiek.Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty