Little Big Town kondigt concerten in UK aan

8 februari 2017 | Concerten, Nieuws | 2 reacties

Tijdens de 2016 editie van Country 2 Country was Little Big Town één van de smaakmakers. En kennelijk heeft het publiek en de sfeer tijdens die concerten ook de band zover gekregen dat ze in de herfst van 2017 terugkomen. In ieder geval naar het Verenigd Koninkrijk. En we doen natuurlijk ons best om ze ook over te halen naar Nederland/België te komen…

UK tour met Seth Ennis

Op 7 februari maakte de groep het nieuws van hun aanstaande UK Tour bekend via Twitter. Samen met support act Seth Ennis beginnen én eindigen ze in een Albert Hall. Op 28 september start de tournee in de Albert Hall in Manchester, om op 5 october af te sluiten in de fameuze Royal Albert Hall in Londen.

Alle data op een rij:

28/09 | Albert Hall, Manchester
Verenigd Koninkrijk

29/09 | O2 Institute, Birmingham
Verenigd Koninkrijk

01/10 | The Sage, Gateshead
Verenigd Koninkrijk

02/10 | Royal Concert Hall, Glasgow
Verenigd Koninkrijk

03/10 | Colston Hall, Bristol
Verenigd Koninkrijk

05/10 | Royal Albert Hall, Londen
Verenigd Koninkrijk

En de lage landen?

Vanzelfsprekend hebben we meteen laten weten dat de countryfans in de Lage Landen het op prijs zouden stellen als ze ook het Kanaal oversteken. Amsterdam moet je immers ook bezocht hebben, vinden wij. Jullie ook?

2 Reacties

 1. Inderdaad moeten ze het kanaal oversteken, dat zou fantastisch zijn.

  Het zou in Nashville inmiddels toch al wel moeten doorsijpelen, dat er in Europa (niet alleen in UK) enthousiaste fans zijn om een feestje mee te bouwen.

  Antwoord
  • Hi Barthol!

   Zoals je in het artikel kunt lezen doen we ons best om de artiesten erop te attenderen dat ze zeker ook de ‘Low Countries’ aan moeten doen en niet alleen in het Verenigd Koninkrijk’ moeten blijven touren. 🙂

   Wanneer we met de promotors en (het management van) artiesten spreken, krijgen we echt de indruk dat het in Nashville wel doordringt nu. Men weet daar ondertussen dat het publiek in Europa, en dan ook buiten het VK, enthousiast is en ‘kennis van zaken’ heeft.

   Het aanbod van concerten groeit dan ook gestaag, en Country-Music.nl probeert – waar mogelijk – haar steentje daaraan bij te dragen.

   Keep it country!

   Country-Music.nl

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *