Lindsay Ell is de volgende in een steeds langer wordende rij countrysterren die de Atlantische oversteek waagt. In 2015 was zij al op het vasteland van Europa voor enkele concerten. Toen nog als het support-act van Luke Bryan. Country-Music.nl zag haar optreden in München en was onder de indruk van haar gitaarskills.

Headliner

Nu komt ze dus terug als headliner en treedt ze onder andere op in TivoliVredenburg. Zaterdag 7 oktober kun je kan aanvinken in de agenda. Onderaan vind je info over ticketprijzen en waar deze te bestellen.

Haar hippe countrypop, voorzien van scheurende gitaarsolo’s, staat garant voor een heerlijke avond met dito muziek. En met haar nieuwe album “The Project” heeft ze zeker genoeg materiaal om een hele avond vol te zingen en soleren. Ook van haar vorige EP “Worth The Wait” zal ze de nodige tracks spelen. Op deze schijf staan ook zeker enkele ‘single-waardige-nummers’. Die laatste is overigens geproduceerd door Kristian Bush, de mannelijke helft van het superduo (in ruste) Sugarland.

Mocht je nog niet bekend zijn met het werk van Lindsay, check dan de Spotify en Apple Music links hieronder. Of druk onderaan dit artikel op play om te luisteren en kijken naar de videoclip van haar laatste single “Waiting On You”.

  Lindsay Ell

The Project

Haar nieuwe album verschijnt 11 augustus en bevat twaalf songs. Lindsay schreef (mee) aan de meeste en had een groot aantal bekende songwriters om mee te werken. Bij de credits zien we onder andere de namen van Kristian Bush, Josh Osborne, Ross Coppermann, Kelsea Ballerini en Shane McAnally.

tracklist
The Project - Lindsay Ell
klik om de albumhoes te vergroten

The Project

Lindsay Ell

1
Waiting On You
03:55
2
Champagne
03:05
3
Castle
03:22
4
Good
02:49
5
Wildfire
04:31
6
Mint
02:56
7
White Noise
03:35
8
Criminal
03:23
9
Just Another Girl
03:04
10
Space
03:09
11
Always Kiss The Girl
03:34
12
Worth The Wait
03:28

Voorverkoop

De voorverkoop is inmiddels gestart. Het concert vindt plaats in de kleinere ‘Club Nine’ zaal en voor een schamele 12 euro° ben je erbij!

  Bestel hier je tickets

° Dit is inclusief administratiekosten.