De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Lindsay Ell en Kristian Bush vormen nieuw duo

Een nieuw duo kondigt zich aan.

Alsof Lindsay Ell en Kristian Bush het nog niet druk genoeg hebben. De twee hebben, na een succesvol ad-hoc optreden in Glasgow tijdens het Country 2 Country festival van 2018, besloten een nieuw duo te starten.

Speakeasy Social Club

De naam van het duo is de Speakeasy Social Club, en ze gaan proberen vaker samen spontaan op te treden.

Ze kennen elkaar al geruime tijd. Samen zaten ze heel wat uurtjes in de studio bij het maken van Lindsay’s laatste album “The Project” uit 2017. Kristian was verantwoordelijk voor de productie en hij haalde het beste uit Lindsay’s muzikale talent.

Tijdens het festival in het Verenigd Koninkrijk besloten ze spontaan om samen op het podium te klimmen en hun fans te trakteren op een unieke show. Er was geen setlist. Om beurten speelden ze een nummer en de ander deed mee. Dit was zo succesvol dat ze nu dus besloten hebben het vaker te doen.

Geen geplande shows

Net als toen, gaan ze niets plannen. Geen aankondigingen ver vooraf en geen ticketverkoop. Het doel is om ‘pop-up shows’ te spelen, die ze slechts enkele uren vooraf via social media aankondigen. Toegang is gratis als je het gecommuniceerde wachtwoord weet. Het doel is plezier maken en genieten van de muziek.

Of ze deze pop-up shows wereldwijd gaan doen weten we niet, maar misschien wil je voor de zekerheid hun social media accounts volgen. Dat kan via de links hieronder.

Website Instagram

Side-gig, maar misschien wel een album

Wees gerust, het betreffen slechts gelegenheidsoptredens. Sugarland loopt, zo kort na de ‘doorstart’ geen gevaar en ook Lindsay blijft werken aan haar solocarrière.

Wel is er sprake van het idee om samen een album te maken. De plannen zijn op dit moment niet concreet, maar als die pop-up shows populair blijken, kan dat natuurlijk snel veranderen. En met twee zo getalenteerde artiesten moet dat wel een mooi album opleveren. Wat ons betreft mag dat album er dus wel komen!


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty