De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Levi Parham ook naar Paradiso

Een heerlijke americana / (roots)rock avond in één van de muziektempels van onze hoofdstad.

Op 2 mei staat Levi Parham samen met Paul Benjaman en Chris Blevins op de bühne van TivoliVredenburg. Alle drie de heren zijn singer/songwriters afkomstig uit Oklahoma en brengen een mix van americana en roots(rock). Het wordt daar in Utrecht zeker weer een mooie muziekavond.

Ben je 2 mei verhinderd, wil je Levi solo zien, of gewoon twee keer? Noteer dan 30 april in je agenda.

Levi Parham

Een paar dagen voor het concert in TivoliVredenburg kun je Levi Parham namelijk solo bewonderen in de Kleine Zaal van Paradiso. Hij speelt daar vanaf 22:00 uur zijn show vol met mooie, energieke americana en roots(rock) songs. Afgaande op zijn concert vorig jaar in Q-Factory, wordt het weer een mooi feestje.

Voorverkoop

Tickets voor het concert in Paradiso zijn vanaf woensdag 14 maart, 10:00 uur verkrijgbaar via onderstaande link. Ze kosten € 14,18 (inclusief servicekosten, exclusief lidmaatschap en eventuele bijkomende kosten).

Tickets Paradiso

Wil je naar het concert in TivoliVredenburg, dat om 20:15 uur begint, dan kun je kaartjes bestellen via de onderstaande link. Deze tickets kosten € 17,50 (inclusief servicekosten, exclusief eventuele bijkomende kosten).

Tickets TivoliVredenburg

I’m Behind Ya

Hieronder de videoclip van “I’m Behind Ya”, spontaan geschoten tijdens de opnames van de clip bij “Wrong Way To Hold A Man”. Veel plezier!Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty