De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Levi Parham in Q-Factory Amsterdam

Een uitgaanstip voor 2 november aanstaande.

Is je agenda ’s avonds nog leeg in het vakje van 2 november aanstaande? En houd je van mooie americana en bluesmuziek? Dan moet je die avond zeker de Q-Factory in Amsterdam bezoeken. Levi Parham treedt daar met zijn band op. Het belooft een fijne muziekavond te worden.

Levi Parham

Levi Parham is in Oklahoma geboren. De Amerikaan maakt de laatste jaren veel indruk met een ijzersterke mix van stomende gitaren, catchy refreinen en soulvolle vocalen. Vorig jaar voerde Parham de Euro Americana Chart aan, geen kleine jongen dus. Tot op heden heeft hij twee albums en een EP uitgebracht, meer info en links naar zijn discografie vind je op de artiestenpagina van Levi.

In het voorprogramma staat zijn vriend Josh Harty. Josh is een echte troubadour. Hij vertelt met zijn songs hele (mooie) verhalen.

Wijziging van het voorprogramma

Op dit moment [24 oktober] staat de Nederlander Bernard Hering als voorprogramma vermeld, en niet Josh Harty. Bernard is geboren in Zeeland, maar leeft en werkt in Amsterdam, en is één van Neerlands meest belovende Americana liedjesschrijvers. Vorig jaar verscheen zijn geweldige EP “Luck On My Sleeve”.

Nederlandse tour

Levi Parham & Josh Harty treden meerdere keren op in Nederland. Hieronder alle data en locaties:

Datum Locatie
21 okt. 2017 Ramblin' Roots Festival, TivoliVredenburg Utrecht
22.okt. 2017 Luxor Live, Arnhem
24.okt. 2017 Qbus, Leiden
1 nov. 2017 RailRoad Roots, Oss
2 nov. 2017 Q-Factory, Amsterdam
4 nov. 2017 TakeRoot Festival, Groningen

Voor het concert in Q-Factory zijn nog kaarten beschikbaar. Ze kosten 13,50 euro (dit is inclusief servicekosten, exclusief eventuele andere bijkomende kosten).

Tickets

Voor de andere optredens zijn – zover wij weten – geen kaarten meer beschikbaar. Hieronder een klein voorproefje: “Wrong Way To Hold A  Man” van zijn laatste album “These American Blues“.


Spotify


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty