De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Let’s go to Church!

Dit is een hogemis waar we zeker naar toe gaan!

Country is hot in Europa en Europa wordt (dus) hotter voor countrysterren. Het lijkt wel of de artiesten die aan deze kant van de oceaan opgetreden hebben aan hun collega’s enthousiaste verhalen vertellen van uitverkochte zaaltjes en een groeiende schare meezingende fans.

Na de geweldige optredens van Luke BryanBrantley Gilbert en Kacey Musgraves eerder dit jaar en de bevestiging dat ook Sam Hunt volgend jaar naar Nederland komt, kunnen we binnenkort ook ‘naar de kerk’!

Eric Church

Eric Church komt, voordat hij in Engeland optreedt op het ‘Country 2 Country Festival‘, naar Nederland voor een optreden in zaal ‘The Max’ van de Melkweg. Dit feest vindt plaats op op dinsdag 8 maart 2016, zet alvast een kruis in je agenda!

De tickets zijn € 25,00 en de voorverkoop start op 27 november. Een (maand)lidmaatschap is verplicht en kan apart worden aangeschaft.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty