De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

#LeeBrice50in52

Een tour naar alle 'uithoeken' van Amerika.

Lee Brice staat erom bekend graag op te treden, hij houdt van interactie met zijn fans. Daarom voert zijn toer hem, naast de grote steden, naar allerlei ‘uithoeken’ van Amerika.

Toen hij er recent op werd gewezen dat hij dit jaar in bijna alle vijftig staten van Amerika heeft opgetreden, had hij maar één gedachte: “Well, we’re doing it!” Er werd gelijk contact gezocht met zijn management en die gingen aan het werk. Er zijn nog enkele extra concerten gepland, ook in kleine clubs. Op 15 november staat het concert gepland waarmee hij de vijftig staten vol maakt. In Rome, Georgia.

Zo’n mijlpaal kun je natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan. Lee heeft een speciale hashtag #LeeBrice50in52 gemaakt waarop fans hem kunnen volgen. En hij maakte een clip ter gelegenheid van deze mijlpaal:Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty