De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

LBT toont albumhoes en tracklist van “The Breaker”

Een teaser, want we moeten nog ruim een maand wachten op de release.

Op 24 februari pas verschijnt hun nieuwe album, en tot die tijd moeten we het doen met hun mooie nieuwe single “Better Man”. Op zich geen straf, dit nummer is niet voor niets de nummer 2 in de Billboard Hot Country Songs hitlijst van deze week.

Gisteren plaatste de succesvolle groep een foto van de albumhoes op hun social media kanalen. Hiermee wordt weer een tipje van de albumsluier opgelicht. En worden hun fans vermoedelijk nog ongeduldiger.

Traditie wordt voorgezet

Little Big Town zet met de albumhoes de ‘traditie’ voort. Hun albumhoezen volgen tot nu toe altijd een ‘vast patroon’: Een prominente foto van de groepsleden met de bandnaam en albumtitel. Hieronder een overzicht van alle studioalbums van de groep, op hun artiestenpagina kun je meer info vinden over de groep en albums.

Bij het nieuwe album heeft Little Big Town weliswaar een element toegevoegd aan het design, maar het is nog altijd een traditionele LBT albumhoes.

Albumhoes

Hieronder de Instagram post, met daarop de nieuwe cover en de releasedatum van het album: 24 februari 2017. Wat meteen opvalt is het nieuwe, kleine element bovenaan; een tracklist.

Tracklist

Door deze foto weten we dat het album 12 songs bevat. Ervan uitgaande dat de volgorde op de hoes overeenkomt met die van het album, is dit de tracklist.

 1. Happy People
 2. Night On Our Side
 3. Lost In California
 4. Free
 5. Drivin’ Around
 6. We Went To The Beach
 7. Better Man
 8. Rollin’
 9. Don’t Die Young, Don’t Get Old
 10. Beat up Bible
 11. When Someone Stops Loving You
 12. The Breaker

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty