Lauren Jenkins met Austin Jenckes in Q-Factory

Dat beloofd een heerlijke muziekavond te worden, bestel snel tickets!

Net als eerder Lindsay Ell en Logan Mize, heeft nog een derde artiest van het C2C Festival in Amsterdam besloten om voor een tweede keer in Nederland op te treden. Het is aanstormend talent Lauren Jenkins die ons op een optreden trakteert. Letterlijk, want het optreden in de Q-Factory valt precies op haar verjaardag.

En haar support-act die avond is zeker geen ‘party crasher’. Integendeel, Austin Jenckes is het perfecte opwarmertje voor haar show op maandag 16 september 2019.

Lauren Jenkins

Tijdens het C2C Festival in maart konden we al kort kennismaken met Lauren Jenkins en haar muziek. Te kort eigenlijk, want het was meteen al duidelijk dat deze dame niet voor niets in menig ‘Artist to watch’ lijstje voorkomt.

Met haar ietwat rauwe stem voelt ze zich thuis bij moderne countrypop deuntjes, maar ook bij openhartige, ruige countrysongs. En ze slaagt er goed in om die twee stijlen te combineren, luister maar eens naar haar debuutalbum “No Saint”.

In 2016 verschijnt haar eerste EP, “The Nashville Sessions EP“. Op deze korte kennismaking staan, naast enkele zelfgeschreven songs, ook covers van grote hits als “Addicted To Love” (Robert Palmer) en “Looks That Kill” (Mötley Crüe).

Drie jaar later pas verschijnt haar eerste volwaardige album, maar het was het wachten waard. “No Saint” is een goed album, vol met mooie songs die ze zelf schreef vanuit haar eigen ervaringen.

Met haar fijne muziek en dito stem, wordt het zeker een hele mooie muziekavond in de Q-Factory in Amsterdam. Mis het niet!


Website Spotify Youtube

Austin Jenckes

Austin Jenckes is geboren en opgegroeid in een klein dorpje in de buurt van Seattle (Washington), maar noemt Nashville sinds enige tijd zijn ‘thuis’. Hier werk hij met succes aan zijn carrière.

Zijn soms ruige, maar altijd gevoelige country-blues snijdt dwars door je ziel. Luisterend naar zijn songs, zie je zijn leven aan je voorbijtrekken. Op 31 mei jongstleden verscheen zijn debuutalbum “If You Grew Up Like I Did”.

Hieronder kun je luisteren naar een akoestische versie van het laatste nummer van dat album: “Ride Away”.


Website Spotify

Tickets en voorverkoop

Tickets voor dit concert kosten 17,25 euro°, de officiële voorverkoop start op vrijdag 7 juni om 11:00 uur.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty