Lauren Alaina scoort haar eerste nummer 1 hit

11 april 2017 | Charts, Nieuws | 0 Reacties

Lauren Alaina heeft met haar laatste single inderdaad een route afgelegd die ze nog niet vaak gevolgd heeft. Komende week staat haar “Road Less Traveled”, van haar gelijknamige tweede studioalbum, helemaal bovenaan in de ‘Country Airplay’ lijst van Billboard. Het is de eerste nummer 1 uit haar carrière.

American Idol

Lauren Alaina
Lauren Alaina

Lauren was de ‘runner up’ van het tiende seizoen van “American Idol’ en bracht in 2011 haar debuutalbum ‘Wildflower‘ uit. De uitgebrachte singles van dit eerste album werden geen grote hits, en het vervolg liet dan ook even op zich wachten. Met een tussentijdse EP verkende ze een nieuwe richting en nieuwe songs.

Autobiografisch

Het nummer “Road Less Traveled’ is een autobiografisch nummer. In haar tienerjaren leed Lauren aan een eetstoornis, ze wilde alleen maar slank zijn.

Dit werd alleen maar erger toen ze in de schijnwerpers kwam te staan in ‘American Idol’. Ze was bang dat niemand haar aantrekkelijk vond en dat men nare dingen over haar zou schrijven. Recentelijk heeft ze deze angsten met de hulp van goede vrienden en familie losgelaten.

Haar nummer “Road Less Traveled” is een waarschuwing aan meisjes om niet in dezelfde valkuil te stappen.

Lauren Alaina | "Road Less Traveled"
Why do you keep on staring?

That mirror, mirror, it ain’t fair at all (mm-mm)

Dress sizes can’t define, don’t let the world decide what’s beautiful

Bekijk ook de clip van dit nummer, waarin deze waarschuwing in beeld wordt gebracht. Het is de Zondag Flix van 23 october 2016.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *