De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Lauren Alaina scoort haar eerste nummer 1 hit

Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!

Lauren Alaina heeft met haar laatste single inderdaad een route afgelegd die ze nog niet vaak gevolgd heeft. Komende week staat haar “Road Less Traveled”, van haar [gelijknamige tweede studioalbumlauren-alaina-2017-road-less-traveled/), helemaal bovenaan in de ‘Country Airplay’ lijst van Billboard. Het is de eerste nummer 1 uit haar carrière.

American Idol

Lauren Alaina

Lauren was de ‘runner up’ van het tiende seizoen van “American Idol’ en bracht in 2011 haar debuutalbum "Wildflower" uit. De uitgebrachte singles van dit eerste album werden geen grote hits, en het vervolg liet dan ook even op zich wachten. Met een tussentijdse EP, de "Lauren Alaina EP" verkende ze een nieuwe richting en nieuwe songs.

Autobiografisch

Het nummer “Road Less Traveled’ is een autobiografisch nummer. In haar tienerjaren leed Lauren aan een eetstoornis, ze wilde alleen maar slank zijn.

Dit werd alleen maar erger toen ze in de schijnwerpers kwam te staan in ‘American Idol’. Ze was bang dat niemand haar aantrekkelijk vond en dat men nare dingen over haar zou schrijven. Recentelijk heeft ze deze angsten met de hulp van goede vrienden en familie losgelaten.

Haar nummer “Road Less Traveled” is een waarschuwing aan meisjes om niet in dezelfde valkuil te stappen.

Why do you keep on staring?
That mirror, mirror, it ain’t fair at all (mm-mm)
Dress sizes can’t define, don’t let the world decide what’s beautiful


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty