De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Lauren Alaina krijgt mega compliment van Keith Urban

Een mooie pluim om in je hoed te steken.

Ze was de ‘runner up’ van het tiende seizoen van ‘American Idol’ en haar werd een grote toekomst voorspeld. Toch werd het na haar debuutalbum “Wildflower” stil rond Lauren Alaina. Met haar recente album “Road Less Traveled” is ze echter helemaal terug, en sterker dan ooit.

Road Less Traveled

Letterlijk en figuurlijk sterker, want de eetstoornis die haar in haar tienerjaren plaagde, heeft ze afgeschud. De druk van haar succes bij American Idol maakte haar weer aan het twijfelen en daardoor onzeker. Slank is ze nooit geweest en Lauren dacht dat niemand haar aantrekkelijk zou vinden op het podium. De angst voor negatieve pers heeft ze, met de hulp van vrienden en familie, nu definitief losgelaten.

Haar belangrijkste wapens daarbij zijn haar spontaniteit en haar stem. Door veel artiesten in de business wordt ze gezien als één van de beste stemmen in het genre.

Lauren Alaina - Road Less Traveled

Open Mic

Eén van die artiesten is Keith Urban. Vaak en waar mogelijk betrekt hij collega-artiesten bij zijn concerten. Enige dagen geleden had hij Frankie Ballard op het podium om samen ‘op de gitaar te scheuren’.

Dit keer nodigde hij Lauren uit om voor hem te openen tijdens de California Mid-State Fair in Paso Robles (California). Deze kans greep ze natuurlijk met twee handen aan. Maar ook zij kreeg die avond nóg een kans om haar talent te laten zien.

Miranda Lambert was namelijk ‘not in town’ en dus vroeg Keith Urban haar op het podium tijdens deze track. En Lauren was een waardig vervanger van Miranda. Dit vond niet alleen het uitzinnige publiek, maar ook de maestro zelf. Keith gaf Lauren na afloop publiekelijk een groot compliment.

Hey Lauren Alaina – I got an open mic for you anytime. Keith Urban


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty