De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Lauren Alaina kondigt “Getting Good” EP aan

Goed nieuws voor de fans van Lauren Alaina!

De nu 25 jarige zangeres uit Georgia heeft tijdens de uitzending van NBC’s ‘Today Show’ de release van haar volgende project aangekondigd. Het wordt een EP met de titel “Getting Good”.

Nieuwe songs

Enkele van de nieuwe songs konden de Amerikaanse fans recentelijk al horen tijdens haar optredens. Lauren werkt op dit moment haar eerste headlining tour af, de ‘That Girl Was Me’ tour.

I have been singing new songs on the road that aren’t yet released. [And] I’m working on my third album. It’s not finished yet, but I decided the songs we’re doing live, I’m going to put on an EP! Lauren Alaina tijdens de uitzending van de ‘Today Show’

De titel van de EP “Getting Good” is tevens de titel van haar meest recente, gelijknamige single. Deze vinden we op dit moment terug op de plaats 54 in de Country Airplay hitlijst. Druk hieronder op play om de officiële videoclip van de track te bekijken en beluisteren. In de clip zien we Lauren samen met haar voormalige ‘Dancing With The Stars’ partner Gleb Savchenko, een professionele danser.


Een mooie track, het verbaast ons dan ook dat deze nu al op haar retour is in de hitlijst. Misschien dat de aankondiging van de EP weer wat wind in de zeilen van dit nummer blaast…

Zes tracks

Op de EP staan, naast bovengenoemde titeltrack, nog vijf tracks die de fans bezig moeten houden totdat haar derde studioalbum klaar is. Voor dat project heeft ze nog geen releasedatum of titel.

De tracklist en de albumhoes van de EP zijn nog niet vrijgegeven, maar zodra dit gebeurd updaten we jullie natuurlijk. Hier, of in een nieuw bericht.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty