De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Lady Antebellum komt naar Nederland!

Lady A komt naar Nederland voor hunb eerste concert hier.

Noteer zondag 1 oktober 2017 maar alvast in je agenda, die dag moet je in Amsterdam zijn! Dat is namelijk de dag dat de ‘You Look Good World Tour’ van Lady Antebellum Amsterdam aandoet. Het succesvolle trio treedt die avond op in AFAS Amsterdam. Dat wordt een feest dat je niet wilt missen!

Na een korte pauze, waarin ieder bandlid afzonderlijk aan andere projecten deelnam, zijn ze sinds kort weer bij elkaar. Er werd gewerkt aan nieuw materiaal, waarvan de nieuwe single “You Look Good” de eerste release is. Het nieuwe album “Heart Break” verschijnt op 9 juni aanstaande.

De voorverkoop voor het concert start op 10 maart om 10:00 uur. Kaarten zijn vanaf 49 euro verkrijgbaar. (exclusief reserveringskosten en andere bijkomende kosten)

Update: De special guest is inmiddels bekend gemaakt: niemand minder dan Kelsea Ballerini.

Om alvast in de stemming te komen, hier het nummer waarmee ze definitief doorbraken: “Need You Now” van het gelijknamige album uit 2010.


Overige Europese concerten

Amsterdam heeft de eer van het (vooralsnog) enige Europese concert op het vasteland van Europa. Dat zegt iets over de countrybeleving in Nederland en dat dit opvalt in Music City.  Hieronder een overzicht van alle Europese concerten van de “You Look Good World Tour”.

Datum Locatie
1 okt 2017 AFAS Live, Amsterdam
4 okt 2017 Manchester Arena, Manchester (VK)
5 okt 2017 3Arena, Dublin (Ierland)
7 okt 2017 SSE Hydro, Glasgow (VK)
9 okt 2017 Barclaycard Arena, Birmingham (VK)
10 okt 2017 The O2, Londen (VK)

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty