De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Lady A terug in de studio

Het was al enige tijd ‘publiek geheim’, maar nu is bevestigd.

Yeah, je leest het goed. Het nieuws is door Charles Kelley via social media bevestigd: Lady Antebellum is bezig met de opvolger van “747“. Dit album dateert uit 2014 en werd vergezeld door de enorm succesvolle ‘Wheels Up Tour’. Na deze tour besloten de bandleden een pauze in te lassen om tijd vrij te maken voor familie en soloprojecten.

Soloprojecten

Zowel Charles Kelley als Hillary Scott brachten soloalbums uit, Dave Haywood produceerde de eerste EP van Post Monroe.

Charles Kelley - The Driver

Het album van Charles, “The Driver“, werd goed ontvangen en bevat enkele samenwerkingen met collega’s. Zo zijn Miranda Lambert, Dierks Bentley en Eric Paslay op het album te horen, maar ook Stevie Nicks (Fleetwood Mac).

Na de release kwam dit album op 2 binnen in de ‘Top Country Albums’ hitlijst van Billboard.

Hillary Scott bracht “Love Remains” uit, een album waarop ze, samen met haar familie, gospel-, country, bluegrass- en popliedjes zingt.

Schrijfsessies bij het zwembad

Deze zomer kwamen de eerste geruchten dat Lady A weer bezig was met nieuwe materiaal. Op zich niet vreemd; de meeste artiesten gebruiken de tijd en inspiratie van een tour voor het schrijven van nieuwe songs.

Lady Antebellum in pool

Enkele weken geleden verscheen er dan ook op de Instagramaccount van Lady Antebellum een foto met de tekst “Songwriting break #LadyAinLA”. Op de foto zien we de drie bandleden samen in het zwembad, vermoedelijk om af te koelen na een schrijfsessie.

In de studio

Gisteren werd duidelijk dat de groep al bezig is in de studio, Charles plaatste onderstaande post op zijn Facebookaccount. ook al weten we verder nog niets van het album, duidelijk is wel dat het wachten bijna over is.

En dat is goed nieuws!Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty