De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Komt Cassadee Pope naar Nederland?

Laten we het heft in eigen handen nemen, nu de mogelijkheid zich voordoet.

Afgelopen zondag was “Take You Home” nog de de Zondag Flix, maar nu hebben we de kans om Cassadee Pope zelf ‘naar huis’ (dat wil zeggen, naar Nederland) te halen. Als alle countryfans van De Lage Landen meedoen, moet het lukken!

Nieuw album

Cassadee is momenteel hard aan het werk om haar nieuwe album af te ronden. Ze heeft al twee singles van dit album uitgebracht, dus het kan niet heel lang meer duren.

Helaas weten we nog niet precies wanneer dit album uitkomt, hoe het heet en hoe de albumhoes en tracklist eruit komen te zien. Wel is zeker dat beide nieuwe singles, “Take You Home” en “One More Red Light” deel uitmaken van de LP.

Nieuwe tour

Bij een nieuw album hoort natuurlijk ook een tournee, en die is ze nu aan het plannen. Ze doet dat op een aparte manier. Ze geeft haar fans namelijk inspraak in de locaties van haar optredens.

En dat geeft ons misschien wel dé kans om haar te attenderen op onze kleine landje met een grote groep countryfans.

Cassadee Pope - Where Do you Wanna See Me

Where do you want to see me?

Cassadee heeft via Openstageit.com haar fans opgeroepen om een ‘magneet‘ te laten vallen waar ze haar graag zien optreden. En je raadt het al, Nederland is beschikbaar op die kaart…

Cassadee Pope - Drop A Magnet

Naar de kaart

Je browser probeert automatisch je locatie te herkennen en zet de magneet daar weg. Je kunt ook handmatig een locatie invullen. Ons voorstel is om Amsterdam rood te laten oplichten op de kaart. Natuurlijk zullen de Amerikaanse steden dat ook doen, maar die grote rode stip in dat kleine Europa moet haar managers en planners toch aan het denken zetten!

Let op: Je moet wel een account aanmaken als je die nog niet hebt. Er zitten enkele mogelijke voordelen aan: Openstageit probeert een brug te vormen tussen artiest, concertlocatie en fan. Ze doen dat door de fans de mogelijkheid te bieden ‘magneten’ te plaatsen, zodat de artiest weet waar ze gewild zijn. Op die manier kunnen artiesten en concertlocaties beter met de fans in contact komen en hen speciale promoties aanbieden.

Wie doet er mee?

Ook als Cassadee Pope niet ‘your cup of tea’ is, doe dan mee. Het maakt de kans om haar live te zien voor de andere countryfans alleen maar groter. Dus like en share onze posts op social media, zodat zoveel mogelijk mensen hun magneet op Amsterdam/Nederland kunnen droppen.

Nooit geschoten is altijd mis, en misschien lezen ze bij de booking agencies wel mee… 🙂

Instagram post


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty