De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Kip Moore met Drake White voor enkele concerten naar het VK

Kip komt weer naar Europa.

Begin oktober heeft Kip Moore enkele concerten in Engeland en Schotland in zijn concertagenda gezet. Op dit moment is helaas nog niet duidelijk of hij ook aan deze kant van het Kanaal optreedt. Wat wel bekend is gemaakt, is dat een voor ons ‘oude bekende’ als support-act fungeert.

Drake White

Die support-act is Drake White en zijn band ‘The Big Fire’. Drake bleek bij het concert van Darius Rucker al een prima show in huis te hebben.

Drake White - Melkweg 170306

Drake White @ Melkweg Amsterdam 6 maart 2017

Ondanks dat hij slechts één album heeft uitgebracht, het mooie “Spark” uit 2016, heeft hij zeker genoeg nummers om het vuurtje op te stoken en de zaal in beweging te krijgen!

Kip Moore

Eind vorig jaar kondigde Kip aan toe te zijn aan een break. Het werd een hele korte break, want ruim een maand later al verscheen zijn mooie nieuwe song “More Girls Like You“.

Kip Moore

Achteraf is het niet verwonderlijk dat Kip’s break zo kort duurde, hij is nu eenmaal verslaafd aan muziek maken. En helemaal aan de energieke concerten voor een groot aantal trouwe fans. En als er dan fans zijn die buiten hun schuld om te laat zijn voor zijn concert, trakteert hij ze op een privéconcert.

Dus werden er ook meteen weer tourplannen gesmeed. Deze plannen brengen Kip in oktober dus terug naar Europa, of liever gezegd naar het Verenigd Koninkrijk.

Meer shows en voorverkoop

Na 6 oktober is zijn concertagenda nog helemaal leeg, dus het zou zo maar kunnen dat we hem daarna alsnog in Nederland of Duitsland aan het werk kunnen zien. #FingersCrossed.

De voorverkoop van de tickets voor bovenvermelde shows begint op vrijdag 19 mei aanstaande.


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty