Eindelijk krijgen de fans van Kip Moore waar ze al lang om roepen: een album met akoestische tracks. Vanaf 16 november is het dan zover, dan is “Room To Spare – The Acoustic Sessions” verkrijgbaar en te streamen via diverse aanbieders.

Room To Spare – The Acoustic Sessions

Room To Spare – The Acoustic Sessions EP” bevat zeven tracks. De countryfans die aanwezig waren bij de te gekke CMA Songwriters Round in Het Zonnehuis in Amsterdam zullen vooral benieuwd zijn naar track 3. Het is het door Charlie Worsham (mede)geschreven “Love You To The Moon”, maar dan dus in de ‘Kip Moore uitvoering’.

Er staat slechts één bekend nummer op: De openingstrack “Plead The Fifth”, dat afkomstig is van het album “Slowheart“. Naast “Love You To The Moon” krijgen we dus nog vijf nieuwe songs. Check hieronder de complete tracklisting.

tracklist
Room To Spare (The Acoustic Sessions EP) - Kip Moore
klik om de albumhoes te vergroten

Room To Spare (The Acoustic Sessions EP)

Kip Moore

1
Plead The Fifth
02:53
2
Tennessee Boy
03:12
3
Love You To The Moon
03:43
4
It Ain’t California
04:13
5
Wish It Was Me
03:20
6
Come Home With You
03:24
7
Part Of Growing Up
03:12

  Google Play

Tennessee Boy

Kip Moore - Tennessee Boy
Kip Moore – Tennessee Boy

Kip heeft “Tennessee Boy” als eerste single gekozen. Deze is vanaf dit moment alleen nog als audio beschikbaar, op een eventuele clip moeten we dus nog even wachten. Wanneer je hieronder op ‘play’ drukt, kun je deze song beluisteren. Ook kun je via Spotify luisteren, gebruik dan de knop onderaan.

 Tennessee Boy - Kip Moore

  Tennesee Boy