De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Kip Moore komt met akoestisch album

Eindelijk krijgen de fans van Kip Moore waar ze al lang om roepen.

Zijn trouwe fans schreeuwen al lange tijd om een een album met akoestische uitvoeringen van enkele tracks. Vanaf 16 november is het dan zover, dan is “Room To Spare – The Acoustic Sessions” verkrijgbaar en te streamen via diverse aanbieders.

Room To Spare – The Acoustic Sessions

“Room To Spare – The Acoustic Sessions EP” is een 'dikke EP', het bevat in totaal zeven tracks. De countryfans die aanwezig waren bij de te gekke CMA Songwriters Round in Het Zonnehuis in Amsterdam zullen vooral benieuwd zijn naar track 3. Het is het door Charlie Worsham (mede)geschreven “Love You To The Moon”, maar dan dus in de ‘Kip Moore uitvoering’.

Er staat slechts één bekend nummer op: De openingstrack “Plead The Fifth”, dat afkomstig is van het album “Slowheart“. Naast “Love You To The Moon” krijgen we dus nog vijf nieuwe songs. Check hieronder de complete tracklisting.

Room To Spare (The Acoustic Sessions EP) - Kip Moore

  1. Plead The Fifth
  2. Tennessee Boy
  3. Love You To The Moon
  4. It Ain’t California
  5. Wish It Was Me
  6. Come Home With You
  7. Part Of Growing Up

Spotify Apple Music

Tennessee Boy

Kip heeft “Tennessee Boy” als eerste single gekozen. Deze is vanaf dit moment alleen nog als audio beschikbaar, op een eventuele clip moeten we dus nog even wachten. Wanneer je hieronder op ‘play’ drukt, kun je deze song beluisteren. Ook kun je via Spotify luisteren, gebruik dan de knop onderaan.

Kip Moore - "Tennessee Boy"

Kip Moore - Tennessee Boy


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty