De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Kip Moore gaat Underground

Een tussentijdse verrassing...

Kip Moore komt volgend voorjaar met de opvolger van “Wild Ones” uit 2015. Het wordt zijn derde studioalbum, maar tussendoor heeft hij een verrassing voor ons. Eigenlijk moet de titel van dit artikel dan ook zijn ‘Kip Moore ging Underground’, en kwam met een tussentijdse EP.

Underground

De titel van de EP refereert aan zijn drukke tourschema, hij noemt die tijd ‘going underground’. Op de EP komen heel toepasselijk nummers die hij ooit geschreven heeft, maar nooit een plaatsje op zijn studioalbums kregen. Kip speelt regelmatig enkele van deze songs tijdens zijn concerten.

Kip Moore - Underground

Alleen zijn loyale fans, van wie Kip Moore er genoeg heeft, kennen dus deze songs. Zij vroegen hem vaak wanneer hij deze tracks op een album uitbrengt. Wel, nu dus!

Tracklist

Zoals gezegd vijf tracks, allemaal mede geschreven door hem zelf. Voor de meesten van ons zijn deze titels vermoedelijk nog onbekend, maar dat gaat dus veranderen vanaf 28 oktober aanstaande.

  1. All Time Low
  2. My Kind
  3. Midnight Slow Dance (live)
  4. Seperate Ways (live)
  5. My Baby’s Gone (live)

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty