De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Kip Moore blijft populair, ook zonder airplay

Zijn muziek spreekt veel countryfans aan.

Kip Moore omschrijft zijn fans als gepassioneerd, loyaal en koppig. Woorden die volgens de mensen waarmee hij zijn liedjes schrijft ook op hemzelf van toepassing zijn.

Na de release van zijn debuutalbum “Up All Night” in 2012, kwam zijn grote doorbraak door het success op de radio. Songs als “Somethin’ Bout A Truck”, “Beer Money” en “Hey Pretty Girl” werden volop aangevraagd én gedraaid.

Een vervolgalbum liet wat langer op zich wachten. Door allerlei tegenslagen kwam dit album, “Wild Ones“, pas in 2015 uit. Kip liet zich gedurende deze periode echter niet uit het veld slaan. Koppig bleef hij ervoor vechten en eraan sleutelen.

Toen het uitkwam bleven de radiohits echter uit. Dit had vreemd genoeg helemaal geen negatief effect op zijn populariteit. Zijn fanbase is het laatste jaar dan ook verdubbeld, zelfs zonder grote hits.

Het is té gek om mijn fanbase te zien groeien. De airplay die ik met “Up All Night” kreeg heeft me op de kaart gezet, we hebben er een grote schare fans mee opgebouwd.
Maar ook nu ik een tijd van de radio ‘verdwenen’ ben, groeit mijn schare fans. Dat is cool. Het komt door wat we iedere avond tijdens onze liveshows doen. Dat is erg speciaal.
Kip Moore

Naast de energieke shows, is de persoonlijke aandacht die Kip na afloop voor zijn fans heeft één van de oorzaken van zijn aanhoudende populariteit. Een praatje, een handtekening en/of foto, het kan allemaal. De fans waarderen dat en komen terug. Helaas heeft Kip momenteel geen plannen voor een Europese toernee. Maar mocht je volgend jaar in Amerika zijn, check dan zeker zijn concertagenda…


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty