De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Kiefer Sutherland komt terug naar Nederland

Zijn vorige concert staat nog in ons geheugen, maar hij komt al weer terug. Yeah!

Nog geen jaar na zijn te gekke concert in de Melkweg in Amsterdam komt Kiefer Sutherland terug naar de podia van Europa. In juni komt hij tijdens zijn tweede Europese tour onder andere naar Nederland en België.

Nederland

Op 8 juni kunnen we in TivoliVredenburg weer genieten van zijn mooie muziek en zijn rauwe stem. Als je denkt dat Kiefer geen echte natuurlijke zanger is, heb je natuurlijk gelijk, maar laat je dat er niet van weerhouden om het concert te bezoeken. Lees onze recensie van zijn concert in de Melkweg en je laatste twijfels verdwijnen. Hier wil je bij zijn!

Het concert vindt plaats in zaal Pandora, op de zesde verdieping en start om 19:45 uur. De zaal gaat om 19:00 uur open, over een voorprogramma is nog niets bekendgemaakt.

De voorverkoop start op vrijdag 23 maart om 10:00 uur, tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link en kosten 34 euro (dit is inclusief servicekosten, exclusief eventuele bijkomende kosten)

Tickets

België

Informatie over het concert in België (Zappa, Antwerpen) wordt zo snel mogelijk ingevoegd… Stay tuned.

Voorproefje

Als voorproefje kun je onze recensie van zijn concert in de Melkweg lezen. Daarna kun je hieronder een tweetal clips bekijken en beluisteren van Kiefer. Het zijn “Not Enough Whiskey” en “Can’t Stay Away”.

Veel plezier!

“Not Enough Whiskey”


“Can’t Stay Away”Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty