Kiefer Sutherland in oktober terug naar Nederland [update]

30 april 2019 | Concerten | 0 Reacties

Na zijn kleinschalige optreden in de Vondelkerk in Amsterdam (4 april), heeft Kiefer Sutherland besloten later dit jaar nog een keer Nederland aan te doen. Dit keer voor een grote(re) show.

We gaan Kiefer niet meer introduceren als ‘de acteur’, hij heeft in de muziekindustrie met zijn twee albums verdient een eigen plekje veroverd. En als je hem nog niet live aan het werk hebt gezien, of zelfs zijn albums nog niet beluisterd hebt, dan raden we je aan dat snel te doen.!

Melkweg Amsterdam

Op donderdag 10 oktober 2019 krijg je daartoe de kans, dan staat hij met zijn band op het podium van de Melkweg in Amsterdam.

Net als bij zijn geweldige concert in 2017, zal Robin Borneman het voorprogramma verzorgen. Door een fout op de website van de Melkweg waren we in de veronderstelling dat Robin Borneman het voorprogramma zou verzorgen. Vermoedelijk heeft de Melkweg de teksten van het vorige concert van Kiefer gekopieerd. Onze excuses voor deze onjuiste berichtgeving.

Het voorprogramma is nog niet bekendgemaakt.

Reckless & Me

Kiefer Sutherland - Reckless & Me
Kiefer Sutherland – Reckless & Me

Vorige week, op 26 april, verscheen zijn tweede album “Reckless & Me“. Een album waarop Kiefer weer tien mooie verhalen laat horen.

Verhalen die allemaal door hemzelf geschreven zijn en waarvoor hij de inspiratie kreeg tijdens zijn reizen kriskras over de wereld. Een uitgebreidere beschrijving van dit album lees je in ons artikel met de albumreleases van vorige week.

Tickets en voorverkoop

De tickets voor dit concert kosten 34,50 euro ° en de voorverkoop start op vrijdag 3 mei aanstaande om 10:00 uur.

  Bestel je tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Kiefer’s muziek

Druk op play hieronder en geniet van de videoclip van “Something You Love”, een track van zijn nieuwe album “Reckless & Me”. Meer muziek van Kiefer luister je door gebruik te maken van de links onder de video. Veel plezier!


  iTunes
  Google Play
  Youtube

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *