De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Kiefer Sutherland in de Vondelkerk, Amsterdam

Mr Sutherland komt terug naar Nederland, dit keer een heel speciaal optreden in een geweldige locatie.

Gisteren konden we met onze concertalert zijn komst al aankondigen, maar nu zijn er meer details van het concert van Kiefer Sutherland bekend. Een update…

Uniek concert in de Vondelkerk

De vorige keer trad hij op in de Melkweg in Amsterdam en Poppodium 013 in Tilburg, dit keer is de Vondelkerk in Amsterdam de locatie. Een goede keuze, want dit wordt een uniek en intiem concert.

A unique opportunity to see Kiefer Sutherland in an intimate setting with Q&A, story telling and an acoustic show.

Volgens de website van Kiefer wordt het een akoestische set, met tussendoor ruimschoots tijd voor interactie in de vorm van Q&A en de verhalen achter de songs.

De deuren van de zaal gaan rond 19:30 uur open, het programma start om 20:30 uur. Of er ook een support-act optreedt, is op dit moment (nog) niet bekend.

Tickets & voorverkoop

De voorverkoop voor dit concert start op vrijdag 15 maart om 10:00 uur. Tickets voor dit unieke concert kosten 38 euro°, en via onderstaande knop kun je deze vanaf 15 maart aanschaffen.

Tickets

° Dit is inclusief servicekosten, maar exclusief eventuele bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap.

Door een fout bij Ticketmaster stond de start van de voorverkoop vanmorgen [12 maart, red.] voor 13 maart 09:00 uur aangekondigd. Dit hebben we in de eerste versie van dit artikel overgenomen, maar inmiddels gecorrigeerd.

“Reckless & Me”

Kiefer werkt op dit moment aan zijn tweede album, dat de titel “Reckless & Me” meekrijgt en vanaf vrijdag 26 april verkrijgbaar is. De eerste single van dit album is “That Is How It’s Done”, hieronder kun je de videoclip van deze song bekijken. Veel plezier!Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty