De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Kenny Chesney’s nieuwe album verschijnt in juli

Kenny Chesney's nieuwe album is eerbetoon aan slachtoffers van orkaan Irma.

Kenny Chesney heeft de releasedatum en titel van zijn nieuwe album bekendgemaakt. Het album krijgt de titel “Songs For The Saints” en de releasedatum is vastgesteld op vrijdag 27 juli. De eerste single van het album “Get Along” is sinds enkele weken te beluisteren.

Eerbetoon

De titel van het album is een eerbetoon aan de mensen die slachtoffer zijn geweest van Okaan Irma, die in september 2017 verschillende eilanden in het Caribisch gebied in haar pad vond. De orkaan richtte voor miljarden dollars schade aan en ook Kenny zelf was slachtoffer. Zijn huis op het Caribisch eiland St. John raakte zwaar beschadigd.

Het was een moment dat hij nooit meer zal vergeten en indirect de drijvende kracht achter de totstandkoming en titel van zijn nieuwe album.

I was at a turning point in my life on so many levels, and then Hurricane Irma hit the Virgin Islands. But this album isn’t about St. John, so much as it’s about what happened to St. John and all those islands you didn’t see on the news. To just see the devastation and what that does to people is one thing, but then there’s this courage and resilience people find… Kenny Chesney

De tracks

Op het album staan twaalf nieuwe tracks, waaronder dus zijn nieuwe single “Get Along”. Een volledige tracklist is nog niet vrijgegeven, maar in het persbericht werd vermeld dat Kenny aan vijf songs meegeschreven heeft. “Get Along” werd geschreven door de bekende tekstschrijvers Shane McAnally, Josh Osborne en Ross Copperman.

Naast de songwriting credits staat Kenny ook vermeld als producer, samen met Buddy Cannon.

Druk op play hieronder om naar “Get Along” te luisteren. En vergeet niet 27 juli in je agenda te markeren. 🙂

Kenny Chesney - "Get Along"

Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty