De domeinnaam country-music.nl - eventueel inclusief de social media accounts en content - is beschikbaar ter overname. Ben je geïnteresseerd, neem dan even via e-mail contact met ons op!

Kenny Chesney werkt aan nieuw album

Er komen meer details over zijn nieuwe album naar buiten.

Het was al langer bekend dat Kenny Chesney plannen aan het smeden was voor een nieuw album, maar de details waren tot op dit moment vaag. Nu kunnen we je in ieder geval de releasedatum en de albumtitel geven. Yes!

Here And Now

De titel van het negentiende studioalbum van de megaster wordt “Here And Now” en de releasedatum is gepland op vrijdag 1 mei aanstaande. Het wordt de opvolger van “Songs For The Saints” uit 2018 en zijn eerste werk onder de vlag van Warner Music Nashville. De productie is in handen van Ross Copperman en Buddy Cannon.

Kenny Chesney - Here And Now

Een officiële albumhoes is nog niet gepresenteerd, dus moeten we het doen met het artwork voor de titelsong die onlangs verscheen. Grote kans natuurlijk dat de albumhoes er nagenoeg gelijk uitziet, gezien Kenny’s voorkeur om zelf prominent op de albumhoezen te staan.

Maar misschien verrast hij onze weer. 😉

Deze titelsong staat komende week op een 22e en 23e stek in respectievelijk de Amerikaanse Hot Country Songs en Country Airplay lijsten. Druk hieronder op play om de track, geschreven door David Lee Murphy, Craig Wiseman en David Garcia, te beluisteren…

Kenny Chesney - "Here And Now"

Fun factor

Al ruim een jaar werkt hij aan het nieuwe materiaal en een (groot) aantal songs heeft hij al opgenomen. Volgens Kenny wordt het een album met een hoge ‘fun factor’, maar ook met enkele serieuze(re) songs waarin iedereen zich kan herkennen .

You know, the album is going to have a high fun factor. People work hard, and need music that makes them smile, that kicks them into a happy place. There are also songs here that look at very specific people, that tell one person’s story, but it could be any of us. That’s the mark of a good song: let one person’s specific life say so much about a lot of people’s lives. Kenny Chesney

Aftellen dus, op naar vrijdag 1 mei…


Caught exception: The runningTotalsFile file existed but array came back empty